duminică, 22 septembrie 2013

Avantajele si dezavantajele saltelelor din latex

         Lumea invata incetul cu incetul sa aprecieze calitatea unei saltele bine facute. Beneficiile sunt considerabil mai bune fata de vechile tipuri de saltele care sunt confectionate numai din arcuri. Ce avantaje aduc saltelele din latex si ce dezavantaje au acestea, o sa vedem in randurile ce urmeaza:
Avantajele saltelei din latex - De obicei aceste saltele din latex ofera o satisfactie mai mare decat restul satelelor disponibile pe piata. De obicei, aceste saltele din latex natural au toate avantajele unei saltele din spuma cu memorie, insa fara acele dezavantaje care le prezinta acele saltele. Cele mai bune saltele din latex sunt confectionate din latex natural, ceea ce face ca o anumita categorie de cumparatori sa optina o satisfactie de 100% cumparand aceasta saltea. Majoritatea producatorilor de saltele din latex au o reputatie foarte buna, tocmai datorita calitatii oferite de acestea.
        Dezavantajele saltelelor din latex - Saltelele din latex sunt printre cele mai greu de gasit sau de cumparat. Asta datorita faptului ca este o saltea destul de greu de produs, iar pretul poate fi unul destul de mare fiind vorba de o saltea facuta in totalitate din latex natural, si bineinteles ca se mai pune si problema saltelelor care nu sunt 100% naturale, fapt care strica, calitatea unei saltele cu o reputatie buna. De obicei, saltelele din latex nu sunt disponibile in showroom-uri, fiind destul de scumpe, iar asta este un lucru care va dezavantajeaza pe dvs. pentru ca este indicat sa testati salteaua inainte de a o cumpara, ceea ce in anumite cazuri nu este posibil. Faptul ca oamenii nu sunt foarte bine informati in privinta latex-ului reprezinta un dezavantaj pentru ca nu vor veni in magazin sa cumpere o saltea din latex, ci probabil una din spuma cu memorie, si ramane la aprecierea vanzatorului daca prezinta o saltea din latex sau nu.

         Daca puneti in balanta avantajele cu dezavantajele acestui tip de saltea o sa realizati ca desi este o saltea costisitoare, va poate scapa de anumite dureri de spate si poate fi extraordinar de durabila, avand o viata de pana la 20 de ani, timp in care poate oferii confortul si calitatea de care aveti nevoie.

Un comentariu:

  1. Total de acord! Saltelele din latex natural sunt cele mai bune, insa din pacate nu toata lumea isi poate permite o astfel de saltea. Deci probabil cea mai potrivita alternativa la un pret mai redus este salteaua memory. Articolul acesta trateaza putin mai in detaliu diferentele intre cele doua:http://www.siestabedding.com/blog/post/saltele-memory-foam-sau-saltele-latex
    Sper sa fie de folos si pentru voi!

    RăspundețiȘtergere