luni, 16 septembrie 2013

Saltex si Prestige - cele mai vandute saltele in 2013

         O saltea calitativă este de multe ori răspunsul la întrebări precum: vă treziţi cu adevărat odihniţi dimineaţa? Resimţiţi dureri ale gâtului şi ale încheieturilor? Aveţi probleme cu alergiile? Care este raportul calitate/preţ dorit? Pentru o satisfacere totală, sunt recomandate saltele de tipul Saltex şi Prestige, accesibile şi avantajoase deopotrivă!
            În categoria de saltele saltex intră saltelele ortopedice, superortopedice, poket spring şi memory foam. Acestea se caracterizează printr-un raport calitate/preţ avantajos pentru cumpărător şi pe îmbinarea cu succes a calităţilor sale ergonomice cu cele de confort. La cele mai multe dintre modele de saltele saltex, la 4 rânduri de arcuri este montată o fâşie de spumă poliuretanică cu scopul reducerii indicelui de elasticitate şi de a conferii spumei o densitate sporită.

            Din clasa saltelelor prestige pot fi enumerate şi următoarele: saltele Clasic Superortopedica, saltele Premium Superortopedica şi saltele Diamant Deluxe Superortopedica. Ele vor reprezenta alegerea optimă pentru dumneavoastră, dacă doriţi o saltea cu duritate medie, cu suprafaţa moale şi comoda, care are şi un nucleu cu duritate medie. Stratul de cocos de 3 centimetrii asigură susţinerea corectă a coloanei vertebrale până la greutatea de 90 kilograme. În plus, aceste saltele beneficiază de capsule pentru aerisire, faţă de vară şi faţă de iarnă, concepute din fibre de polistiren şi bumbac special pentru confortul dumneavoastră!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu