marți, 10 septembrie 2013

Informatii cheie in alegerea saltelei perfecte

       In cazul in care dimineata va treziti obosit, aveti migrene sau simtiti nevoia de a lua prea multe pauze in cursulul unei zile obisnuite de munca ar trebui sa luati in considerare schimbarea saltelei pe care dormiti. Aceasta ar putea sa nu mai va ofere o pozitie corecta in timpul somnului si de aici apar o serie intreaga de probleme legate de coloana vertebrala, oboseala, dureri de cap, etc.


       Daca intr-adevat trebuie sa o schimbati, ar fi bine sa detineti  cateva informatii cand plecati in cautarea unei saltele:

1.       Doriti o saltea din spuma poliuretanica sau cu arcuri?. Ambele au o gama larga de beneficii pe care vi le ofera.

2.       Ce duritate vreti sa aiba salteaua dumneavoastra? Vreti o saltea mai dura sau o saltea ceva mai moale? In cazul in care aveti probleme cu spatele este recomandat sa va alegeti o saltea mai dura.

3.       Dimensiunile saltelei. Pe langa lungime si latime care sunt obligatorii in alegerea oricarei saltele, este bine sa masurati si inaltimea pe care o are salteaua dumneavoastra.  Nu veti fi incantat sa vedeti ca noua saltea face ca patul sa para mult prea inalt sau din contra, mult prea jos, in ambele situatii aparand probleme atat de design cat si de confort.


4.       Probati salteaua inainte de a o cumpara. Asezati-va pe saltea in pozitia in care va place sa dormiti; ramaneti in acea pozitie cateva minute si vedeti daca este totul in regula. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu