luni, 23 septembrie 2013

Care este salteaua ideala?

               Problemele de spate in timpul somnului sunt relatate in urma cu multi ani, insa lumea nu a dat atat de multa atentie acestui aspect pana astazi.


Ce saltele sunt bune pentru dvs.?
       Tipul de saltele care sunt benefice pentru durerile de spate sunt cele ortopedice sau superortopedice. Fiind de mai multe feluri si produse de firme diferite, aceste saltele sunt apreciate diferit de fiecare persoana in parte. Este indicat ca atunci cand vreti sa cumparati o saltea, sa o incercati acolo in magazin pentru 20 de minute cel putin, pentru a va da seama daca este potrivita pentru dvs. sau nu. In cele 20 de minute petrecute pe saltea, aceasta are timp sa se muleze corespunzator pe corpul dvs. ca sa va ofere confortul si suportul de care aveti nevoie.

Ce fermitate este mai buna pentru dvs.?
            Gusturile difera, partea feminina prefera saltele mai moi, desi nu sunt optiunea ce mai buna de fiecare data, conteaza foarte mult si greutate care este exercitata asupra saltelei. Pentru cupluri, magazinele pun la dispozitie saltelele care au doua tipuri de fermitate, si anume pe partea barbatului o fermitate mai mare iar pe partea feminina una mai mica. Aceste saltele sunt facute in ideea de a multumi doua gusturi diferite cand vine vorba de fermitate. Aceste tipuri de saltele sunt facute de obicei din latex, un material care este menit sa sustina greutatea pe termen lung, multe nopti la rand. Fiind vorba despre o diferenta de fermitate, timpul de viata poate fi unul mai scurt decat cel normal de 15-20 de ani. Producatorii incearca sa educe lumea ca nici cea cu o fermitate mare si nici cea cu o fermitate mica nu sunt ideale pentru un somn bun, ci una aflata undeva la mijloc.

La ce pret gasesc salteaua dorita?
         Preturile variaza, insa nu inseamna ca o saltea mai scumpa este si o saltea ideala pentru dvs. Gusturile variaza, si preturile la fel, si mai sunt importanti si producatorii si bineinteles distribuitorii. Puteti gasi aceeasi saltea la un cu totul alt pret intr-un alt magazin, asa ca este bine sa vizitati macar 3 magazine mari inainte de a lua o decizie asupra unui anumit tip de saltea. Nu pretul este cel care decide daca salteaua este buna sau nu.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu