joi, 12 septembrie 2013

Alegerea saltelei perfecte - de ce anume trebuie sa tinem cont

        Ca si alte bunuri pe care le cumparam, si in cadrul saltelei trebuie sa tinem cont de anumite lucruri pentru a alege exact ce ne dorim la un pret  cat mai bun. O lista cu astfel de informatii de care trebuie sa tinem cont regasim in cele ce urmeaza:
1.       dimensiunile saltelei (L x l) – in prealabil trebuie sa masurati cadrul patului in care va fi asezata salteaua. De obicei saltelele au anumite dimensiuni standard inscriptionate una dintre laturi.
2.       Inaltimea saltelei – este bine sa cautati o saltea care sa ofere patului o inaltime decenta.
3.       saltea cu arcuri vs. saltea cu spuma.  Acest lucru depinde exclusiv de preferintele dumneavoastra. 
4.       aveti sau nu probleme cu spatele. In cazul in care aveti astfel de probleme, cea mai buna alegere ar fi o saltea ortopedica.
5.       brand-ul dorit.  Puteti alege un brand deja cunoscut precum Saltex, Previ, Ergoflex etc. sau unul dintre cele mai nou intrate pe piata de profil.
6.       pretul saltelei –  faceti o cautare amanuntita printre magazinele ce comercializeaza astfel de produse deoarece preturile variaza foarte mult de la un comerciant la altul.  O idee buna ar fi daca ati cauta si in mediul online; aici de obicei sunt preturi ceva mai mici decat la magazinele clasice; trebuie doar sa stiti sa cautati!

       Foarte important!!! Oricare ar fi salteaua pe care o doriti, testati-o  inainte de a o achizitiona. Acest lucru va scuteste de eventualele neplaceri ulterioare provocate fie de o saltea care vi se pare prea moale sau una care vi se pare prea dura.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu