vineri, 6 septembrie 2013

2 in 1 - saltea ortopedica si saltea cu memory foam in acelas produs

             O noua descoperire in domeniul fabricarii saltelelor este combinarea saltelelor ortopedice, cu arcuri, cu noile saltele cu memory foam ce iau forma corpului.
            Mai exact, acest tip de saltea are o baza realizata din arcuri legate in serie peste care este asezata un strat de memory foam de 4 cm. Arcurile au diametrul de 72 mm si sunt realizate din otel carbon cu grosimea de 2.2 mm. Beneficiaza de ranforsare la fiecare rand de arcuri cu spuma poliuretanica de inalta densitate asigurand o baza solida si fixa a saltelei.
           Stratul de memory foam, gros de 4 cm, este o spuma visco-elastica ce are proprietatea de a lua forma corpului utilizatorului asigurand astfel un plus de confort.
            Datorita faptului ca stratul de memorie se regaseste doar pe una din fetele saltelelei, utilizatorii unei astfel de saltea pot opta pentru una din urmatoarele optiuni, intorcand salteaua pe fata corespunzatoare: o saltea  ortopedica, cu duritate semi-tare, recomandata in special persoanelor care au probleme cu spatele sau o saltea cu memory foam, ce ia forma corpului oferind astfel un confort ridicat utilizatorilor.

             Aceasta noua modalitate de a fabrica saltele, combinand beneficiile unei saltele cu arcuri si cele ale unei saltele cu spuma memory foam incepe usor –usor sa aiba o imagine favorabila in randul clientilor, dovada fiind cresterea din ultima perioada a  vanzarilor la acest tip de saltele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu