marți, 22 decembrie 2015

Saltelele din spuma cu memorie – De ce sunt atat de benefice pentru sanatate



          Ne petrecem o treime din viata dormind. Deci, este foarte important sa alegem salteaua potrivita. O saltea de calitate va asigura o odihna buna pe timp de noapte, putand astfel sa ne trezim energici si pregatiti pentru ziua lunga ce incepe. Saltelele din spuma cu memorie naturale sunt o alegere sanatoasa din mai multe motive.

Ele ofera odihna si confort pe timpul noptii.
            Stiai ca pe piata europeana de astazi, saltelele din spuma cu memorie sunt mult mai bine vandute decat saltelele traditionale cu arcuri? Saltelele din spuma cu memorie naturale sunt o alternativa populara la saltelele cu arcuri interioare, deoarece acestea ofera un confort fantastic si sprijin adecvat. O astfel de saltea distribuie uniform greutatea corporala care reduce mult punctele de presiune si imbunatateste circulatia sangelui, crescand astfel calitatea somnului.

Ele ajuta la prevenirea dezvoltarii acarienilor din praf.
            Saltelele cu umplutura naturala sunt o optiune mai ieftina, dar nu neaparat mai sanatoasa. De ce? Sistemul de arcuri actioneaza ca un incubator pentru acarieni, mucegai si murdarie. Acesta este motivul pentru care saltelele cu arcuri isi dubleaza greutatea dupa doar un deceniu. Praful, particulele de piele moarta si alte impuritati se colecteaza in interiorul saltelei.
O saltea din spuma cu memorie este perfecta pentru ca nu ofera nicio zona deschisa pentru acumularea de praf sau reproducerea acarienilor. Nu inseamna ca nu vor exista deloc acarieni, insa acestia vor fi mentinuti la un nivel “normal”.

Ele sunt naturale si organice.
            Stiai ca un sfert din pesticidele din lume sunt folosite pentru culturile de bumbac? Doar pentru a face un tricou, se foloseste in jur de 100 de grame de pesticide. De aceea, alegerea lucrurilor organice face o diferenta majora pentru sanatatea noastra si a mediului.

           Saltelele din spuma cu memorie naturale sunt realizate folosind tesaturi organice. Atunci cand doresti sa achizitionezi o saltea, asigura-te ca aceasta este confectionata doar din materiale organice. Alege bumbacul organic nealbit cu materiale de umplutura organice, care nu sunt tratate cu substante chimice dure.


           Saltelele din spuma cu memorie sunt confectionate din latex natural, nesintetic, avand un continut natural si benefic pentru sanatate. In plus, aceasta saltea nu este doar sanatoasa, dar este si atragatoare si are o durata de viata de circa 20 de ani daca este intretinuta in mod corect. 

joi, 17 decembrie 2015

4 Metode de ingrijire a saltelelor pe care sa le iei in considerare

          

          Iti petreci o treime din toata viata ta dormind, asa ca ar trebui sa iti ingrijesti salteaua in mod corespunzator pentru a primi un somn odihnitor si linistit. Avem tendinta de a da mai multa atentie altor lucruri din casa, cum ar fi televizorul si computerul, si uitam sa ingrijim mobilierul de care avem atata nevoie dupa o zi lunga, cand ne retragem in noapte.

          Tu nu trebuie sa fii un expert de mobilier pentru a-ti putea curata salteaua in mod eficient, mentinand-o proaspata cat mai mult timp. Curatarea unei saltele este mult mai simpla decat curatarea unui frigider sau al altui aparat electrocasnic. Pentru a sti cum sa faci acest lucru, iata 4 sfaturi:

1. Foloseste un agent de curatare a tapiteriei pentru a indeparta murdaria de pe saltea. O astfel de solutie poate elimina aproape orice tip de pata de pe saltele. In cazul in care salteaua nu a fost curatata de o lunga perioada de timp, ar fi o idee buna sa iti rezervi o zi intreaga pentru a duce la capat aceasta sarcina. Sansele ca petele sa fie intarite acolo sunt destul de mari si nu va fi usor sa le indepartezi.

2. Intoarce-ti salteaua din cand in cand. Roteste-ti salteaua cand simti o usoara senzatie de scufundare ori de care ori te culci. Poti preveni deformarea saltelei schimband frecvent zona saltelei in care dormi. Rotirea saltelei ajuta, de asemenea, la impiedicarea acumularii de sudoare sau de praf in zonele in care dormi cel mai mult.

3. Ia o protectie pentru saltea, pentru a preveni dezvoltarea de acarieni in salteaua ta. Aceasta ofera, de asemenea, confort si caldura, in timp ce previne uzura saltelei. Alege o panza pentru saltele care nu este doar confortabila, dar este, de asemenea, durabila. Aceasta ar trebui sa fie usor de indepartat, spalat si inlocuit.


4. Foloseste un aspirator pe saltea. Fa-ti un obicei din a curata salteaua aspirand-o bine, pentru a inlatura praful si murdaria. Astfel, salteaua ramane proaspata mai mult timp, iar acarienii nu au timp sa se dezvolte. 

marți, 15 decembrie 2015

Care este mai buna pentru spate: salteaua tare sau salteaua moale?

         Daca ar fi sa intrebi un grup de consumatori daca prefera o saltea moale sau ferma, cei mai multi dintre ei ti-ar raspune ca prefera mai degraba o saltea moale. Daca ar fi sa intrebi acelasi grup de consumatori, care este mai buna pentru spate, o saltea moale sau o saltea ferma, cei mai multi ti-ar raspunde in mod incorect ca saltelele moi sunt mai bune. Din pacate, acest lucru se datoreaza faptului ca multi oameni echivaleaza in mod eronat moliciunea saltelei cu potentialul ei de a acorda un sprijin adecvat spatelui in timpul somnului.

         Multi oameni se intreaba cum saltelele confortabile, care iti permit sa dormi drept pe timp de noapte, ar putea fi rele pentru corpul lor. In timp ce noi toti vrem sa dormim pe saltelele care au un anumit nivel de confort, este important sa cumparam o saltea care ne ofera mai mult decat atat. Ar trebui sa luam in considerare, de asemenea, din ce materiale sunt realizate straturile interne ale saltelei. Saltelele ferme, cum sunt cele din spuma de memorie, sunt mult superioare celor cu arcuri metalice din punct de vedere al suportului pe care il ofera.



          Cand ai in vedere achizitionarea unei noi saltele, este important sa fii informat cu privire la diferitele tipuri de saltele disponibile, astfel incat sa fii multumit cu una care iti ofera sprijinul cel mai bun pentru spate si, totodata, cel mai bun somn. In timp ce o saltea “bouncy” poate fi confortabila pentru a te relaxa in timp ce te uiti la televizor, paturile care se balanseaza prea usor nu au o fermitate prea rezistenta impotriva corpului in timpul dormitului. Acest lucru determina adoptarea unei pozitii incorecte a spatelui si a gatului in timpul somnului si, in cele din urma, trezire cu dureri si rigiditate. Neavand un sprijin corect sub corp pentru a pastra coloana, gatul si capul in aliniere corecta in timp ce dormi, este foarte posibil sa te trezesti de multe ori cu dureri de cap si cu probleme ale articulatiilor.


          Fiind prudent cu saltelele care sunt prea moi, nu vrei sa mergi, totusi, prea departe in cealalta directie. Atunci cand iti alegi o saltea ferma in incercarea de a obtine sprijinul de care ai nevoie pentru a dormi mai bine, este important sa retii ca o saltea care este asemanatoare cu o piatra tare nu este una care sa iti permita sa obtii cea mai buna odihna. Unii oameni cred ca, punandu-si un lemn tare sub saltea, vor obtine sprijinul adecvat pentru spatele lor. Multii experti spun, insa, ca acest lucru nu este doar daunator pentru durata de viata a saltelei, dar este, de asemenea, complet inutil pentru sanatatea organismului. 

joi, 14 mai 2015

Tipuri de saltele pe care trebuie sa le iei in considerare atunci cand vrei sa o inlocuiesti pe cea veche



Salteaua este principalul factor care dicteaza calitatea somnului, motiv pentru care atunci cand achizitionezi una trebuie sa ii acorzi o atentie maxima. Din fericire, comertul este plin de saltele, care mai de care mai interesante, care se pot mula chiar si pe cerintele utilizatorilor extrem de pretentiosi.

Iata cateva tipuri de saltele, pe care trebuie sa le iei in considerare atunci cand esti in cautarea unui astfel de produs:
-        Salteaua ortopedica.Este o saltea care ofera foarte multe avantaje, principalul fiind faptul ca protejeaza coloana si implicit, sanatatea corporale. De regula, saltelele ortopedice inglobeaza materiale de buna calitate, au o structura ferma si un pret destul de mic. Din pacate, acest tip de saltea este destinat doar persoanelor cu o greutate relativ scazuta. Daca iti doresti o saltea care sa poata fi folosita de persoane cu greutate mai mare, poti alege o saltea superortopedica, ce poate sustine o greutate de pana la 90 de kg / persoana.
-        Salteaua ergonomica. Este o saltea cu flexibilitate mare, sustinere pentru coloana si eliminarea senzatiei de alunecare. Este fabricata dintr-un numar foarte mare de materiale, in asa fel incat sa poti lua decizia cea mai buna pentru tine. Printre aceste materiale se numara si spuma de latex sau spuma memory.

-        Salteaua medicala. Daca ai probleme cu coloana vertebrala, atunci salteaua medicala este varianta care iti poate oferi un confort maxim in timpul somnului. Este o saltea rezistenta si dura si este realizata dintr-o spuma reciclata cu densitate mare.
-        Salteaua cu latex. Latexul este un material rezistent, anti alergic, care poate sa ofere un confort deosebit. Din acest motiv, salteaua cu latex este destinata persoanelor alergice si celor care doresc sa scape de microbi. Este una dintre saltelele cele mai recomandate de catre medici.
-        Saltea cu arcuri. Este o saltea traditionala, care poate sa fie construita intr-o varietate foarte mare de modele. De regula, arcurile sunt construite din otel si pot avea un numar mai mare sau mai mic de spire. Daca optezi pentru o saltea cu arcuri, este indicat sa alegi una cu arcuri independente, deoarece este mult mai rezistenta.
-        Saltea cu fibre de cocos. Daca vrei o soluite eco, eleganta si confortabila, atunci poti alege o saltea cu fibre de cocos care iti permite mentinerea coloanei intr-o pozitie corecta si indepartarea riscului alergic. Fibrele de cocos sunt hipoalergice, nu acumuleaza praf si acarieni si absorb excesul de umiditate.
-        Saltea din poliuretan. Este o saltea rezistenta, realizata din spuma poliuretanica, care se muleaza perfect dupa forma corpului si poate sa sustina o greutate foarte mare.

Asadar, optiunile sunt nenumarate, insa salteaua perfecta pentru tine este cea care iti asigura un somn perfect si te mentine sanatos.


luni, 11 mai 2015

Cum intretii o saltea de pat?

Daca vrei sa dormi bine si sa te trezesti odihnit de fiecare data, atunci ai nevoie de o saltea de buna calitate. Chiar daca achizitionezi o saltea buna, cu timpul se poate deteriora daca nu este ingrijita asa cum trebuie. Asadar, ceea ce trebuie sa faci este sa te asiguri ca salteaua pe care dormi este intretinuta cat mai bine, este protejata si este curatata cu atentie ori de cate ori treci prin curatenie generala.

Pentru a te asigura de toate aceste aspecte, este bine sa respecti urmatoarele indicatii:

-        Intoarce periodic salteaua. Daca vrei sa pastrezi aspectul neted al fibrelor pe care le are salteaua, trebuie sa o intorci cat mai des de pe o parte pe alta. De regula, saltelele contin o eticheta care precizeaza perioada la care trebuie sa fie intoarse. Unele saltele trebuie sa fie intoarse o data la 3 luni, altele o data la jumatate de an si altele o data pe an. Cu cat este mai des insa, cu atat este mai bine. Perioada poate sa difere foarte mult in functie de gradul de uzura si de greutatea persoanelor care dorm pe saltea.
-        Utilizeaza o husa de protectie. Daca vrei sa te bucuri de o saltea de buna calitate pe termen lung, atunci este indicat sa folosesti o husa de protectie destinata saltelelor. Aceasta trebuie sa fie stransa cu o banda elastica sau cu un fermuar. Poti opta pentru huse din bumbac, care sa fie cat mai usor de spalat. Daca vrei o estetica deosebita, atunci asigura-te ca husa de protectie se potriveste cu lenjeria de pat. O husa ofera beneficii foarte mari, deoarece tine acarienii si umiditatea departe de saltea.
-        Aspira salteaua cat mai des. Chiar daca ai sau nu ai mult praf in casa, este bine sa aspiri si sa scurturi cat mai des atat salteaua cat si lenjeria de pat. Aspirand, elimini posibilitatea de dezvoltare a acarienilor si te vei bucura de un pat mult mai comod si mai  placut. In cazul in care ai alergie la praf, este indicat sa aspiri salteaua cel putin o data pe saptamana.
-        Curata salteaua cu un detergent special. Daca murdaresti salteaua incearca sa folosesti un detergent special pentru a o curata. Exista destul de multe solutii special pentru saltele, pe care le poti achizitiona din magazine.
-        Evita socurile asupra saltelei. Daca vrei sa sari in pat, gandeste-te de 2 ori, deoarece un astfel de soc poate sa ii provoace daune serioase, iar cel care are ulterior de suferit esti chiar tu. Asadar, comporta-te cat mai frumos cu salteaua si cu siguranta aceasta iti va oferi un somn linistit si odihnitor.


sâmbătă, 9 mai 2015

Cum alegi cea mai buna saltea de pat?

Este evident faptul ca salteaua de pat este extrem de importanta pentru tine. Pana la urma, o treime din viata ti-o petreci pe ea si este esential sa iti ofere un somn cat mai linistit si odihnitor. Atunci cand achizitionezi salteaua de pat, trebuie sa uiti de ideea de economie si sa alegi o saltea care sa indeplineasca strict criterii de calitate.

De ce trebuie sa tii cont atunci cand alegi salteaua?

-        De modul in care a fost realizata. In magazinele care comercializeaza saltele vei gasi intotdeauna un prototip de saltea sectionata, care sa iti arate cu exactitate ce este in interiorul sau. Vei descoperi arcurile si straturile din care este facuta salteaua, care influenteaza foarte mult gradul de confort pe care il vei resimti atunci cand dormi pe ea. Daca vrei o saltea de foarte buna calitate, atunci trebuie sa optezi pentru arcuri impachetate separat, din otel-carbon, spuma poliuretanica intre ele si un exterior imbracat in materiale de buna calitate, care sa faciliteze circulatia aerului.
-        De fermitatea saltelei. Daca vrei o pozitie cat mai confortabila atunci cand stai intins atunci trebuie sa tii cont de gradul de fermitate pe care il prezinta salteaua. Este important sa treci pe la medic, inainte de a face o astfel de achizitie, pentru a-ti oferi cateva informatii despre cea ce ai nevoie.
-        De cat de moale este salteaua. O saltea moale iti poate oferi un somn confortabil si relaxant. Chiar daca saltelele rigide par mai sanatoase, este esential sa te bucuri de un somn confortabil. O saltea ideala trebuie sa fie moale atunci cand stai pe pat si sa isi revina la forma initiala atunci cand te ridici de pe pat. Daca achizitionezi salteaua dintr-un magazin fizic, nu iti fie rusine sa o incerci inainte de a o achizitiona.
-        De tipul de saltea. In comert vei gasi o multime de variante de saltele. Poti opta pentru saltele pentru anotimpul cald, saltele pentru anotimpul rece, saltele mixte, saltele din fulgi, burete, bumbac sau spuma, saltele cu apa sau diverse combinatii intre ele. Este esential sa alegi varianta care iti este cea mai confortabila, nu varianta care suna cel mai bine sau care este cea mai ieftina.
-        Tine cont de marimea patului. Nu pleca la cumparaturi fara sa stii care este marimea patului pentru care achizitionezi salteaua. Cu siguranta nu iti doresti o saltea prea mare si nici una care sa lase spatii mari pana la rama patului.

miercuri, 6 mai 2015

De ce sa achizitionezi o saltea ortopedica?






Odata la 8-10 ani trebuie sa iti schimbi salteaua, deoarece aceasta isi pierde din proprietati si nu mai este chiar atat de sanatoasa pentru corpul tau. Ce saltea sa cumperi insa, in conditiile in care numarul modelelor de pe piata este unul foarte mare iar cunostintele tale despre saltele sunt destul de mici? Cu siguranta, o saltea ortopedica este varianta optima.
O poti gasi sub mai multe forme si sub mai multe denumiri, cum ar fi saltea superortopedica, saltea pocket, saltea cu spuma memory, insa rezultatul este intotdeauna acelasi: o saltea de buna calitate. Evident, toate aceste forme vin cu beneficiile lor:

-        Saltea ortopedica pe arcuri. Este o saltea cu arcuri care are rolul de a absorbi foarte bine socurile si de a oferi o fermitate foarte mare. Este de preferat ca numarul de arcuri sa fie mai mare. Cu cat acestea sunt mai groase, cu atat salteaua va fi mai ferma si cu cat sunt mai inguste, cu atat salteaua va fi mai moale. Daca optezi pentru o astfel de saltea este recomandat ca o data la 3 luni sa fie intoarsa de pe o parte pe alta si o data la 8 ani sa fie schimbata.
-        Saltea ortopedica pe baza de spuma. Este o saltea care datorita spumei ce intra in componenta reuseste sa se muleze pe corpul tau si sa ii ofere o pozitie foarte buna in timpul somnului. Avantajul major al acestei saltele este faptul ca mentine coloana intr-o pozitie foarte corecta si ca prezinta proprietati anti-bacteriene.
-        Saltea din latex natural. Este o saltea construita din latex si prezinta avantajul unui material antialergic, natural, care ii permite atat corpului cat si saltelei sa respire. Optand pentru o astfel de saltea obtii o circulatie foarte buna a aerului in interiorul saltelei si o relaxare a coloanei.

Unul dintre criteriile pe care trebuie sa le iei in considerare atunci cand achizitionezi o saltea ortopedica este duritatea acesteia. Fermitatea sa trebuie sa fie adaptata in functie de fiecare persoana in parte. O saltea prea dura va fi la fel de nepotrivita ca si o saltea prea moale, asadar, este bine sa intrebi medicul care este duritatea de care ai nevoie pentru salteaua pe care urmeaza sa o cumperi.
Dat fiind faptul ca o treime din viata ta este petrecuta in somn, este extrem de important sa alegi o saltea care sa iti poata oferi o multime de avantaje.

miercuri, 4 februarie 2015

Salteaua Gold 5 stele - confort si durabilitate


Salteaua Gold 5 este una de tip pocket spring, cu arcuri impachetate individual. Aceasta saltea se poate caracteriza printr-un singur cuvant: „confort”, calitate data de materialele de foarte buna calitate folosite si , mai ales, de inaltimea saltelei care este una deloc neglijabila. Inaltimea arcurilor pocket spring este de 21 de centimetri, peste care se adauga o presaltea de 8 cm asezata peste stratul de arcuri tip pocket, care amplificat gradul de confort al oricarui utilizator.De asemenea, salteaua mai dispune de o husa care inveleste practic salteaua si care are 2 cm.

Aceasta Inaltimea totala, de 31 de centrimetri, face ca aceasta saltea sa fie una  foarte confortabila pentru utilizator. Daca sunteti de parere ca saltelele pocket spring nu sunt confortabile, trebuie sa stiti ca stratul de burete care inconjoara „miezul” pocket spring face ca aceasta saltea sa fie exact opusul gandurilor d-voastra.
 

„Compozitia interna” a saltelei este acoperit cu stofa de inalta calitate matlasata, care asigura o aderenta buna cearceafului. Salteaua are o duritate medie, deci poate fi folosita de majoritatea persoanelor, insa mai putin de cei care au probleme cu coloana verebrala si primesc recomandare de la medic sa foloseasca o saltea tare.

De asemenea, salteaua poate fi folosita de persoanele care dorm pe o parte pentru ca reduce presiunea pusa pe trei „puncte” sensibile: umar, sold si glezne. Astfel, daca dormiti pe o parte acest tip de saltea o sa va apere de durerile neplacute si va veti odihni in mod corespunzator.

Salteaua este tratata in totalitate impotriva acarienilor, bacteriilor si alergiilor astfel ca poate fi folosita si de persoanele care sufera de alergii, dar si de persoanele mai sensibile la praf sau bacterii, conform specificatiilor producatorului.

Pretul unei astfel de saltele, cu o dimensiune de 160x200 de centrimetri este de circa 1.600 de lei, insa materialele de inalta calitate face ca aceasta investitie sa fie una pe termen lung.

Daca vreti sa aveti un somn confortabil nu ezitati sa alegeri o saltea din gama Gold pentru ca nu va va dezamagi.



vineri, 23 ianuarie 2015

Topper-ele - categorii si posibilitati de utilizare


De cele mai multe ori alegerea unui topper este dificila, mai ales ca acest domeniu este mai putin cunoscut consumatorilor comparativ cu cel al saltelelor, desi intre cele doua produse nu sunt diferente semnificative. Ce sunt topperele? Topperele sunt saltele aditionale care se pun peste saltelele obinuite sau peste paturi mai putin confortabile pentru a ajuta utilizatorul sa aiba un somn odihnitor.
Ce trebuie sa stiti este faptul ca topperele au o grosime mai mica decat a saltelelor obisnuite pentru ca acesta sa nu creeze un aspect urat patului sau saltelei, dar si pentru a fi mai usor de folosit. In general, topperele sunt mai ieftine decat saltelele pentru ca rolul lor nu este de a inlocui o saltea, ci sunt produse complementare.
Mai jos sunt prezentate principalele categorii de toppere.

-          Toppere Memory
Acestea sunt facute din spuma vascoelastica, care la randul este este fabricat din poliuretan cu o densitate foarte mare. Principala caracteristica a acestui material este faptul ca se adapteaza dupa forma corpului pe masura ce se incalzeste, fiind sensibila la temperatura corpului;

-          Toppere Memory-Ortopedic
Comparativ cu cele memory, topperele memory-ortopedic sunt destinate in special persoanelor cu probleme la nivelul coloanei vertebrale. Acestea sunt mai tari decat cele normale tocmai pentru a ajuta coloana sa stea dreapta, si astfel sa se refaca iar durerile de spate sa dispara;

-          Toppere din latex
Este cunoscut faptul ca latexul este un cauciuc natural obtinut din arborele de cauciuc. Aceste produse sunt moi, elastice si anti-alergice.

Pe piata mai sunt disponibile si alte tipuri de toppere, dar cele de mai sus sunt cele mai des intalnite in magazinele specialitate. In piata, exista toppere la dimensiuni si grosimi variate, astfel incat fiecare consumator sa gaseasca produsul de care are nevoie.

De exemplu, daca suferiti de alergii, iar salteaua d-voastra este una care favorizeaza inmultirea acarienilor, puteti alege un topper tratat impotriva alergiilor. Saltelele vechi sunt adeseori un „magnet” pentru praf si din cauza acestuia se pot dezvolta alergii de care se poate scapa foarte greu. De asemenea, daca aveti o canapea, puteti gasi un topper care sa acopere doar portiunea de pat pe care dormiti. Astfel, canapeaua devine dintr-o data mult mai comoda. Pe de alta parte, daca v-ati cumparat o saltea tare, puteti opta pentru achizitionarea unui topper mult mai moale, care sa va scuteasca de cheltuiala pentru cumpararea uneia noi.
In plus, topperele pot avea un rol asemanator cu cel al unei saltele. De exemplu, daca aveti musafiri si nu aveti paturi suficiente, puteti opta pentru un topper pe care acestia sa doarma. Dupa folosire, acesta se poate depozita dupa dulap de exemplu, ocupand putin spatiu. Puteti alege in acest caz un topper mai moale pentru ca acesta poate compensa duritatea podelei.
O alta modalitate in care puteti folosi un topper este pentru copiii care se joaca pe jos. Puteti alege in acest caz un tooper cu o duritate mai mare pentru ca copilul d-voastra sa se poata juca fara sa simta ca este pe o suprafata necorespunzatoare jocului.

Din aceasta multitudine de toppere sunt sigur ca veti gasi produsul care vi se potriveste cel mai bine. Spor la cumparaturi!

marți, 13 ianuarie 2015

Cum scapi de calcatul obositor al lenjeriilor de pat?



Lenjeria de pat este la fel de importanta ca o saltea buna si o perna adecvata pentru a avea un somn odihnitor, astfel ca de multe ori suntem pusi in situatia de a nu stii ce tip de lenjerie sa achizitionam.

Magazinele sunt pline ochi de modele, materiale si marimi de lenjerii de pat, insa nu suntem experti pentru a stii ce tip de lenjerie de pat ni se potriveste. Este bine sa alegem o lenjerie din bumbac pentru ca, pe langa beneficiile pe care acest tip de lenjerie le aduce somnului, este usor de spalat si de calcat. De asemenea, bumbacul este rezistent la spalari multiple. Insa, pentru a veni in ajutorul persoanelor care sunt prea ocupate si au putin timp la dispozitie pentru a se ocupa de treburile gospodaresti, in ultimii ani au aparut pe piata lenjeriile de pat creponate.

Acestea sunt confectionate din bumbac creponat, sunt disponibile in culori variate, dar si in imprimeuri indraznete. Lenjeriile de pat creponate sunt usor de intretinut, astfel ca reprezinta solutia ideala pentru dormitorul d-voastra, mai ales daca nu aveti timp sa le calcati dupa fiecare utilizare si spalare.

Odata cu explozia internetului si mai ales cu crestrea numarului de magazine online, oamenii au avut din ce in ce mai mult acces la domeniul lenjeriilor de pat, iar acum producatorii au venit in intampinarea nevoilor lor si au lansat o gama variata de produse, dar si preturi. Astfel clientii nu mai trebuie sa faca un drum pana la magazinul clasic de lenjerii, ci isi pot cumpara printr-un simplu click o lenjerie de pat pentru patul lor. Daca ai un stil de viata alert si nu ai timp pentru a calca lenjeria, atunci lenjeriile de pat creponate sunt ceea ce cauti. Insa nu uita ca inainte de pret, conteaza calitatea materialului pentru ca de acesta depinde calitatea somnului tau. Spor la cumparaturi!