marți, 22 decembrie 2015

Saltelele din spuma cu memorie – De ce sunt atat de benefice pentru sanatate



          Ne petrecem o treime din viata dormind. Deci, este foarte important sa alegem salteaua potrivita. O saltea de calitate va asigura o odihna buna pe timp de noapte, putand astfel sa ne trezim energici si pregatiti pentru ziua lunga ce incepe. Saltelele din spuma cu memorie naturale sunt o alegere sanatoasa din mai multe motive.

Ele ofera odihna si confort pe timpul noptii.
            Stiai ca pe piata europeana de astazi, saltelele din spuma cu memorie sunt mult mai bine vandute decat saltelele traditionale cu arcuri? Saltelele din spuma cu memorie naturale sunt o alternativa populara la saltelele cu arcuri interioare, deoarece acestea ofera un confort fantastic si sprijin adecvat. O astfel de saltea distribuie uniform greutatea corporala care reduce mult punctele de presiune si imbunatateste circulatia sangelui, crescand astfel calitatea somnului.

Ele ajuta la prevenirea dezvoltarii acarienilor din praf.
            Saltelele cu umplutura naturala sunt o optiune mai ieftina, dar nu neaparat mai sanatoasa. De ce? Sistemul de arcuri actioneaza ca un incubator pentru acarieni, mucegai si murdarie. Acesta este motivul pentru care saltelele cu arcuri isi dubleaza greutatea dupa doar un deceniu. Praful, particulele de piele moarta si alte impuritati se colecteaza in interiorul saltelei.
O saltea din spuma cu memorie este perfecta pentru ca nu ofera nicio zona deschisa pentru acumularea de praf sau reproducerea acarienilor. Nu inseamna ca nu vor exista deloc acarieni, insa acestia vor fi mentinuti la un nivel “normal”.

Ele sunt naturale si organice.
            Stiai ca un sfert din pesticidele din lume sunt folosite pentru culturile de bumbac? Doar pentru a face un tricou, se foloseste in jur de 100 de grame de pesticide. De aceea, alegerea lucrurilor organice face o diferenta majora pentru sanatatea noastra si a mediului.

           Saltelele din spuma cu memorie naturale sunt realizate folosind tesaturi organice. Atunci cand doresti sa achizitionezi o saltea, asigura-te ca aceasta este confectionata doar din materiale organice. Alege bumbacul organic nealbit cu materiale de umplutura organice, care nu sunt tratate cu substante chimice dure.


           Saltelele din spuma cu memorie sunt confectionate din latex natural, nesintetic, avand un continut natural si benefic pentru sanatate. In plus, aceasta saltea nu este doar sanatoasa, dar este si atragatoare si are o durata de viata de circa 20 de ani daca este intretinuta in mod corect. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu